Hlavní obsah

Patnáct let se Šípem. Všechnopárty slaví 600. dílem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karel Šíp si svým nenásilným humorem získal stálou přízeň diváků. Talkshow Všechnopárty existuje už 15 let a v pátek se vysílá 600. díl.

Foto: Česká televize

Karel Šíp

Článek

„Samozřejmě mě nenapadlo, že Všechnopárty budeme natáčet ještě za patnáct let, tedy v tomto roce. Myslel jsem si, že trvanlivost formátu je menší. Mám z toho pochopitelně radost, zájem diváků je v tomto případě životodárný,“ řekl Karel Šíp, jehož talkshow se pravidelně řadí mezi nejsledovanější pořady týdne.

„Od svých osmnácti let jsem v České televizi, tehdy ještě československé, a jen jako řadový zaměstnanec. Dres jsem změnil jenom jednou, přestoupil jsem do tehdy první soukromé televize u nás. Po osmi letech jsem se ale vrátil zpět do mateřského oddílu, jehož barvy hájím dodnes, což je klubová věrnost, která jistě stojí za povšimnutí,“ dodal.

Pozor na vulgarity či sex. ČT bude varovat diváky piktogramy

Kultura

„Pár horkých situací bylo, ale já si je nerad připomínám. V podstatě je úspěch, že i přes potíže se vždycky podařilo rozhovor dotáhnout do konce. Například Miroslav Krobot byl zvláštní případ v tom, že on bral náš rozhovor jako hru, bavilo ho, jak z něj páčím odpovědi. Na něj se nemůžete ale zlobit, ani já mu to dodnes nemám za zlé.“

Výročí oslaví v pátek večer speciálním sestřihem z historie Všechnopárty. Pořadem prošlo 1800 hostů a celkově bylo natočeno 31 200 minut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám