Hlavní obsah

Ozzy Osbourne odložil pražský koncert. Kvůli svému zdraví zrušil celé turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák Ozzy Osbourne se rozhodl ze zdravotních důvodů odložit své nadcházející evropské turné. Jeho pražský koncert, původně naplánovaný na 29. února 2020 do pražské O2 areny, bude přeložen na nový termín.

Foto: Borgis

Ozzy Osbourne je u nás velice oblíbený.

Článek

Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. Nový termín a více informací budou zveřejněny v nejbližších dnech. Oznámila to pořádající agentura Live Nation.

John Michael "Ozzy" Osbourne se proslavil jako zpěvák britské rockové kapely Black Sabbath, která vznikla v roce 1968 v Birminghamu. Po vydání osmého alba Never Say Die! (1978) ho ale kvůli alkoholovým a drogovým excesům ze sestavy vyhodili a on se vydal na sólovou dráhu, na které byl velice úspěšný.

Jako sólový umělec vydal jedenáct alb, přičemž zatím poslední Scream uvedl na trh v červnu 2010. Muž, který spolu se svou rodinou účinkoval v reality show Osbournovi (2002-2005), získal řadu ocenění. V roce 2006 ho jako člena Black Sabbath uvedli do Rock'n'rollové síně slávy.

Další studiovou desku s Black Sabbath vydal až v roce 2013. Nahrávka má název 13. Kapela v roce 2017 svou existenci ukončila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám