Hlavní obsah

Nová DVD: Jak se krotí krokodýli, Kniha džunglí 2 a Příběh mého syna

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází rodinná komedie Marie Poledňákové Jak se krotí krokodýli, dále animovaná Kniha džunglí 2 a Příběh mého syna s Penélope Cruzovou.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 33. týden

Článek

Jak se krotí krokodýli

Nová DVD

Co se stane, když tatínek Luboš, vysokohorský zachranář, odjede se svou dcerou Amálkou a její třídou na školu v přírodě jako zdravotní sestra a jeho manželka Anna se marně těší na společnou dovolenou? V kolotoči humorných situací uvidíte známé české herce.

Jak se krotí krokodýli, Česká republika 2006, rodinná komedie, 112 min., režie: Marie Poledňáková, hrají: Miroslav Etzler, Ingrid Timková, Jiří Mádl, Žofie Tesařová, Tomáš Peč, Václav Postránecký, Eva Holubová, Barbora Štěpánová a další.

Kniha džunglí 2

Nová DVD

Mauglí žije ve vesnici lidí a užívá si radostí s malým bratříčkem a svou novou nejlepší kamarádkou. Jeho srdce ale stále bije v rytmu džungle. Chybí mu vycházky s hravým medvědem Balúem a panterem Baghírou. Jeho touha po svobodě je tak silná, že uteče do džungle. Tam záhy narazí na svého úhlavního nepřítele Šérchána! Aby se zachránil tentokrát, budou mu muset přispěchat na pomoc jak jeho kamarádi z džungle, tak jeho lidská rodina.

Kniha džunglí 2, USA 2003, dětský/animovaný, 69 min., v českém znění: Pavel Kříž, Jaromír Meduna, Rozita Erbanová, Šimon Štěpán, Zdeněk Maryška, Jiří Klem, Miroslav Středa a další.

Příběh mého syna

Nová DVD

Gemma a její dospívající syn Pietro navštíví Sarajevo, odkud před 16 lety museli kvůli válce uprchnout a ponechat zde osudu Pietrova otce Diega. Gemma se zde snaží vyjasnit si jednak problémy se synem, tak i se svou minulostí. V současném Sarajevu Gemmu čeká nečekané odhalení.

Příběh mého syna, Itálie, Španělsko 2012, válečný / romantický, 123 min., Režie: Sergio Castellitto, hrají: Penélope Cruzová, Emile Hirsch, Jane Birkinová, Sergio Castellitto a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám