Hlavní obsah

Nová alba: Taylor Swift, Seal, Evanescence i Honza Křížek

Právo, Jaroslav Špulák

I v tomto týdnu se na trh dostávají zajímavé počiny. S novinkou se hlásí americká zpěvačka Taylor Swiftová, která se celosvětově těší velké popularitě. Oblíbené standardy nazpíval Seal a český zpěvák Honza Křížek vydal svůj debut.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Taylor Swift: Reputation

Foto: Universal Music

Nová alba

Americká zpěvačka Taylor Swiftová vydala nové album. Je dosti elektronické, ovšem pod tím hávem zpěvačka respektovala také jasné melodické linky. Zdá se, že z desky vyplyne několik nových rozhlasových hitů.

Seal: Standards

Foto: Universal Music

Nová alba

Britská soulová legenda a držitel Grammy Seal na své v pořadí desáté desce Standards kombinuje svůj výjimečný hlas s nejlepšími jazzovými standardy a swingovou klasikou, které patří k jeho nejoblíbenějším.

Evanescence: Synthesis

Foto: Sony Music

Nová alba

Americká formace Evanescence přichází s novinkou Synthesis. Je to její páté studiové album a nabízí na něm křížení hudebních stylů. Naprosto dominantní je na něm hlas zpěvačky Amy Lee. Evanescence vystoupí 17. března v Praze.

The Corrs: Jupiter Calling

Foto: EastWest

Nová alba

Sedmé album irské kapely nabízí materiál, který vznikl v posledních dvou letech. jeho producentem je T Bone Burnett a výsledkem je třináct příjemných písniček tak, jak je kapela vždy uměla napsat i prezentovat.

Honza Křížek: Honza Křížek

Foto: Supraphon

Nová alba

Debutové album zpěváka skupin Walk Choc Ice a Blue Effect Honzy Křížka přináší jeho vlastní nové písničky. Tentokrát se v nich více přiklání k popovému zvuku, jejich hlavním tématem jsou bolest a štěstí.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám