Hlavní obsah

Nová alba: Slza, Awolnation, Trivium i The Used

Právo, Jaroslav Špulák

Kapela Slza reprezentuje ve várce nových alb na tento týden tuzemský pop. Americké skupiny Awolnation, Trivium a The Used se zase drží tvrdé hudby a prezentují ji velmi přesvědčivě.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Slza: 3

Popová dvojice Slza se rozhodla přistoupit k nahrávání písniček na novou desku jinak, než tak činila na předešlých deskách. Do skládání se vedle kytaristy Lukáše Bundila zapojili i zpěvák Petr Lexa a britský autor Oliver Som, produkce probíhala i v Anglii a ke změně došlo i ve zvuku. Vznikla zajímavá a sofistikovaná deska.

Foto: Universal

Nové album

Awolnation: Angel Miners & the Lightning Riders

Americká kapela Awolnation má i v Čechách díky odehraným koncertům řadu příznivců. Nyní vydává své čtvrté album, v němž vůbec neubrala z tradiční rockové dravosti, kterou zaobalila do vášnivých elektronických zvuků.

Foto: Better Noise

Nové album

Trivium: What the Dead Men Say

Americká heavymetalová kapela Trivium na svém v pořadí devátém albu nabízí svůj styl oslazený výraznými metalcoreovými postupy. Album je to energické, dravé a řádně tvrdé. V neposlední řadě hráčsky velice výpravné.

Foto: Roadrunner

Nové album

The Used: Heartwork

The Used pocházejí z Utahu a na scénu přišli už na začátku nultých let. Novinka je jejich osmý studiový počin. K rockovému základu na něm s dychtivostí přidali prvky emo, punku a také hard coru, vše jako stavební prvek, nikoli jen jako přísadu.

Foto: Big Noise

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám