Hlavní obsah

Nová alba: Demi Lovato, Glasvegas, The Fratellis a Iveta Bartošová

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní zpověď americké zpěvačky Demi Lovato na jejím novém počinu je asi největším mainstreamovým tahákem mezi novými alby. Hlásí se i skotské kapely Glasvegas a The Fratellis. Supraphon vydal vzpomínku na Ivetu Bartošovou.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Demi Lovato: Dancing with the Devil ... the Art of Starting Over

Sedmé studiové album americké zpěvačky Demi Lovato vychází poté, kdy byla v roce 2018 hospitalizována kvůli předávkování drogami. Vzniklo spolu s dokumentem Demi Lovato: Dancing with the Devil, jenž je o jejím návratu do života i pokusu o sebevraždu. Stylově se drží ve vodách současného popu.

Foto: Island

Nové album

Glasvegas: Godspeed

Godspeed je čtvrté studiové album skotské indierockové skupiny Glasvegas. Produkoval je zpěvák James Allan. Obal desky byl vyroben z fotografie pořízené v New Yorku jeho kamarádkou Angelou.

Foto: Go Wow

Nové album

Iveta Bartošová: Knoflíky lásky/Největší hity 1984-2012

Ve čtvrtek 8. dubna si připomeneme nedožité pětapadesátiny zpěvačky Ivety Bartošové, která patřila od konce osmdesátých let k hvězdám české populární hudby. Kompilace Knoflíky lásky/Největší hity 1984–2012, sestavená producentem Pavlem Vaculíkem, přináší ve dvaceti skladbách to nejlepší z její hudební dráhy.

Foto: Supraphon

Nové album

The Fratellis: Half Drunk Under a Full Moon

Skotská kapela The Fratellis přišla se svým šestým albem. V jejích skladbách je náležitá lehkost, s níž se chápe příjemných melodií a skládá jednu za druhou. Kapela je na scéně od roku 2005. V letech 2009 až 2012 měla pauzu.

Foto: Cooking Vinyl

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám