Hlavní obsah

Noisetrap vydali skladbu o závislostech člověka

Právo, jaš, kul

Hudební skupina Noisetrap přichází na začátku podzimu s novým EP. Uskupení, které žánrově stojí na pomezí indie rocku, trip hopu a new wave, chystá podzimní koncerty a také představuje čtyři nové skladby. Píseň Burn navíc opatřila videoklipem.

Kapela Noisetrap v klipu k písni BurnVideo: archiv kapely

 
Článek

Nové skladby skupina tvořila během covidového lockdownu, kdy nemohla živě vystupovat. „V době, kdy jsme nemohli hrát, jsme se snažili co nejvíc tvořit a vznikly tak čtyři nové skladby. Žánrově mohou působit různorodě, tematicky jsou ale velmi úzce spojené a tvoří spolu koncept, který jsme nazvali Sindrome. Fanoušci se můžou navíc těšit na agresivní dynamiku a obecně na zvuk, na který jsou od nás zvyklí. Skladba Burn vypráví o různých závislostech člověka. Třeba se v ní někdo najde...“ řekl autor hudby a kytarista David Nový.

Skupina se v minulosti zapojila do soutěže REC stage, ve které hlasují dramaturgové největších tuzemských hudebních festivalů. Díky druhému místu si v příštím roce zahraje na odložených festivalech Colours of Ostrava a Rock for People.

„Jsme rádi, že naši hudbu ocenili ti, jejichž práce je poslouchat a objevovat nové kapely. Druhé místo je skvělé a my se těšíme, až se představíme fanouškům na legendárních festivalech,“ řekla zpěvačka skupiny Luc Ham.

V nejbližších dnech skupina představí nové skladby na koncertě v pražském Rock Café 22. září. Další koncert pak má v plánu o tři dny později v rámci festivalu FM City ve Frýdku-Místku.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám