Hlavní obsah

Nemocný Ozzy Osbourne ruší celé americké turné

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážné zdravotní komplikace donutily Ozzyho Osbourna k odvolání celého sólového amerického turné No More Tours 2. Koncert v Praze, který se koná 13. listopadu, zatím nebyl zrušen.

Foto: Sony Music

Ozzy Osbourne

Článek

Ozzy se nedávno zranil, když upadl, a musel se pak podrobit operaci. Navíc trpí Parkinsonovou chorobou.

„Jsem moc vděčný, že jsou všichni trpěliví, protože jsem měl strašný rok. Bohužel se nedostanu na léčbu do Švýcarska až do dubna a léčba trvá šest až osm týdnů. Nechci začít turné a pak na poslední chvíli odvolávat koncerty, to není fér k fanouškům,“ uvedl jednasedmdesátiletý rocker.

Ozzy Osbourne má Parkinsonovu nemoc

Kultura

Lidem, kteří si koupili lístky, bude vrácena plná částka. Americká část turné měla začít 27. května v Atlantě a skončit 31. července v Las Vegas. Následující evropské turné, které zahrnuje i Prahu (13. listopadu), je stále v plánu.

Ozzy Osbourne vydá nové sólové album Ordinary Man 21. února. Vzniklo v Los Angeles a pracovali na něm také baskytarista Duff McKagan (Guns N’ Roses) a bubeník Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Jako speciální hosté jsou uvedeni i Elton John, Post Malone nebo kytarista Tom Morello (Rage Against the Machine).

Ve skladbách Under The Graveyard a Straight To Hell se kytary ujal legendární kytarista Slash.

Reklama

Výběr článků

Načítám