Hlavní obsah

Nejpopulárnější na Nově: Zuna, Čejková a Tele tele

Novinky, Jana Perglerová
PRAHA

Moderátoři Televizních novin Pavel Zuna s Mirkou Čejkovou a parodický pořad Tele tele jsou nejpopulárnějšími symboly televize Nova za uplynulý rok. Rozhodli o tom diváci a čtenáři klubového nováckého časopisu Anno hlasováním tentokrát i prostřednictvím SMS zpráv.

Foto: Patrik Pařízek

Někteří si dali na svých "zamrzlých" pozicích opravdu záležet a přinesli si i své rekvizity.

Článek

Ceny v podobě skleněného zajíce Zazy maskota televize obdrželi v pražském hotelu Hilton v sobotu večer v přímém přenosu moderovaném "kotelnicí" Michaelou Jílkovou. Tu na jevišti zdržovali imitátoři politiků Klause, Zemana a Havla vynikající Petr Martinák a standardní Václav Faltus s Petrem Jablonským.

Druhou a třetí příčku nejpopulárnější ženské tváře Novy obsadily moderátorka Lucie Borhyová a zpěvačka Lucie Bílá. Z mužů se nejpopulárnějšími na stříbrné a bronzové příčce těší moderátor Milionáře Vladimír Čech a jeden z protagonistů pořadu Tele tele Michal Suchánek.

Obdobné show vysílané i na jiných českých televizích bývají narvány publikem. Letos musel štáb před přenosem prosit diváky ze zadních řad, aby obsadili přední, čestnější místa.

"Moderovala jsem takovou slavnostní show poprvé. Scénář jsem dostala den před vysíláním. Přiznávám, že jsem byla trochu nervózní," řekla nám po vysílání Jílková.

"Moc jsem z celého pořadu nebyl nadšený," komentoval pro Právo vysílání šéf Novy Vladimír Železný. Ten ale nezmizel hned po vysílání pryč, jak bývalo doposud jeho zvykem. Zůstal na slavnostním rautu, dokonce přes půlnoc a vyzařovalo z něj štěstí. Možná proto, že měl neustále po boku milý elixír života pětadvacetiletou ředitelku svého sekretariátu, černovlásku Konstancii Záhorkovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám