Hlavní obsah

Na výsledek SuperStar byly zvědavé tři milióny lidí

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finálové kolo soutěže Česko hledá SuperStar nevyvolalo ještě větší zájem než předchozí klání, sledovalo jej 3,34 milióny diváku. Zato na výsledek byli zvědaví skoro všichni, které soutěž zaujala. Vyhlášení Anety Langerové vítězkou sledovaly 3 milióny lidí.

Foto: Lukáš Kaboň

Zachránci života, strážnici městské policie (zleva) Jana Maršálková, Petr Erdösa a Jana Koňariková.

Článek

Soutěž SuperStar potvrdila svoje výjimečné postavení na poli televizní zábavy. Otázkou je, zda přinese soutěžícím očekávaný úspěch, jak velký bude a jak dlouho bude trvat zájem o finalisty poté, co soutěž zmizí obrazovky.

Z obliby SuperStar opět těžily dva další nedělní programy Novy, na Střepiny se dívalo 2,4 miliónu lidí a na TELE TELE, 1,9 miliónu. Přitom zápas Španělů s Portugalci na mistrovství Evropy na ČT 2 sledovalo 806 000 fotbalových fanoušků. Film Jaromila Jireše Dvojrole přilákal k obrazovkám ČT 1 přes 630 000 lidí.

Zápas s Nizozemskem neměl na Kameňák

Sobotní dramatickou fotbalovou bitvu našich s Nizozemci, která rozhodla, že Česká republika postupuje do čtvrtfinále, na ČT 2 zhlédlo 1,45 miliónu příznivců českého týmu. Bylo to však méně, než kolik se dívalo na reprízu Kameňáku na Nově. Přestože už na Nový rok se na něj dívalo 3,87 miliónu páru očí, v sobotu mu dalo přednost 1,9 miliónů dospělých u televizorů. Pořad Na kus řeči přilákal k programu ČT 1 709 tisíc diváků, Případ pro dva na Primě pak zhlédlo skoro 400 tisíc příznivců detektivek.

Fotbal lákal k obrazovkám i v pátek. Půldruhého miliónu lidí se sice dívalo na soutěž Chcete být milionářem?, následující DO-RE-MI však na Nově sledovalo jen 1,2 miliónu lidí a Kotel dokonce pouze 909 tisíc. Na 768 000 diváků upřednostnilo zápas Italů se Švédy na ČT 2. Další pokračování Arabely si vybralo necelých 700 000 lidí skoro stejně jako druhý díl pohádkové Cesty do středu Země. Ještě méně diváků - 625 000 -  upřednostnilo Muže bez tváře na Primě.

Reklama

Související články

Proč by měla vyhrát Aneta, a proč Šárka?

V neděli před půlnocí budeme znát vítězku soutěže Česko hledá SuperStar. Diváci o ní rozhodnou tradičně svým hlasování prostřednictvím SMS zpráv. Od dvaceti...

SuperStar: Langerové fandí celé Říčany

Městečko Říčany u Prahy nyní žije nedělním finále soutěže Česko hledá SuperStar. Většina místních drží pěsti sedmnáctileté okaté studentce Anetě Langerové,...

SuperStar: co přijde po soutěži

V neděli v noci se rozhodne, zda českou SuperStar bude Aneta Langerová anebo Šárka Vaňková. Šanci uspět na tuzemské scéně však mají i další finalisté, kteří...

Výběr článků

Načítám