Hlavní obsah

Na svatého Patrika vystoupí v Praze řada skupin i komiků

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatý Patrik se tradičně slaví v irském stylu také v Praze. Ulicemi projde v úterý 17. března slavnostní průvod a následovat bude řada koncertů a dalších kulturních akcí.

Foto: Aspen.PR

The Rumjacks

Článek

Irsko-český průvod půjde 17. března z Hybernské ulice okolo 15. hodiny. Zúčastnit se může každý, chystají se různé převleky a masky i hudební doprovod.

V klubu Rock Café zahrajou večer slovinští Happy Ol‘ McWeasel svou verzi celtic punku, dále vystoupí českobudějovická punková parta Pirates of the Pubs, která nedávno vydala nové album Still on the Road, a rezidentní umělec irských oslav v Praze Travis O’Neill. Kromě muziky se návštěvníci mohou těšit také na Underground Comedy Praha.

MeetFactory na Smíchově pak v pátek 20. března nabídne hlavně rap, v rámci TG Festu se představí například Black Angelika, Maniak, The Low-Dead, IronKap a další. Vstupenky za 450 Kč jsou již nyní k dostání na GoOut.net.

Foto: Aspen PR

Travis O'Neill

V sobotu 21. března bude na stejném místě znít rock. Na programu jsou Travis O’Neill s kapelou Pipes and Pints, australští The Rumjacks a italští folk & punkoví The Rumpled či domácí skupiny Cheers!, Queens of Everything a Prague Street Band, které doplní několik DJs. Vstupenky za 550 Kč jsou již nyní k dostání na GoOut.net.

Wohnout, Sto zvířat, Pipes And Pints, Th!s, Dymytry. Kde se vzaly ty názvy?

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám