Hlavní obsah

Mimořádné gesto Marka Ztraceného. Na turné rozdá 20 tisíc vstupenek lidem z první linie

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvou vyprodaných koncertech v pražské O2 areně se zpěvák Marek Ztracený rozhodl udělat mimořádné gesto. Připravil turné, jehož součástí je návrat do O2 areny i koncerty v největších halách u nás. Dvacet tisíc lístků věnuje zdravotníkům, policistům, hasičům a všem, kteří riskovali své zdraví pro zdraví ostatních při boji s koronavirem. Turné se uskuteční na začátku příštího roku.

Foto: Jan Handrejch

Marek Ztracený vystoupil letos v únoru dvakrát v pražské O2 areně.

Článek

Halové koncerty proběhnou pod názvem Restart 2021 již 9. února v brněnské DRFG areně, 20. a 21. února v pražské O2 areně, 27. února v Enteria areně v Pardubicích a 6. března v Ostravar Aréně v Ostravě. Na nich slibuje velkolepou show a představí nejen své zásadní hity, ale i album Planeta jménem Stres, které vydal na začátku letošní roku.

RECENZE: Autentický pop Marka Ztraceného

Kultura

Vstupenky budou v prodeji od pondělí 11. května v síti Ticketportal a v případě O2 areny i v síti Ticketmaster.

„Napadlo mě, že by bylo fajn poděkovat a udělat radost lidem, kteří si v posledních měsících mákli nejvíc a riskovali své zdraví pro zdraví ostatních. Rozhodli jsme se tedy věnovat dvacet tisíc lístků zdravotníkům, hasičům i policistům. Jde nám jen o to, říct: Díky za to, jak jste se zachovali! Udělejte si příjemný den, vezměte přítelkyni, přítele, kamaráda, kamarádku a pojďte si konečně užít klidný večer a bavte se. Zasloužíte si to!“ popisuje Marek Ztracený.

Foto: archiv umělce

Plakát k nadcházejícímu turné Marka Ztraceného.

„Co se týče těch věnovaných lístků, je nám jasné, že nemůžeme překvapit a férově odměnit všechny. Šlo by o statisíce lidí, a to bohužel není reálné. Lístky tedy po domluvě předáme policejnímu prezídiu, generálnímu ředitelství hasičských sborů, asociaci záchranných služeb a vytipovaným nemocnicím, což jsou Nemocnice na Bulovce, Thomayerova nemocnice, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Fakultní nemocnice Motol, Fakultní nemocnice Brno, Fakultní nemocnice Ostrava a vedení společnosti Nemocnice Pardubického kraje, kteří byli nápadem nadšení, a hlavně ví nejlépe, kdo by je měl dostat,“ vysvětluje Ztracený.

Zpěvák Marek Ztracený: Chci dělat mimořádné věci

Kultura

Zdaleka se nejedná o koncerty pouze pro jednotky integrovaného záchranného systému. Dopad pandemie se dotýká všech, a proto se zpěvák rozhodl nabídnout lístky zásadně levněji, než je obvyklé. Navíc první týden bude cena ještě snížená o sto korun při zakoupení prostřednictvím jeho webových stránek. Stačí se jen zaregistrovat na www.marekztraceny.cz do sekce Ztracené rodiny a využít unikátní kód, který přijde do mailu.

„Jen těžko se dá popsat, jak moc mi chybí ten kontakt s vámi a jak se těším, až zase vběhnu na pódium. Tyhle koncerty by měly být taková malá oslava, poděkování a hlavně radost, že se můžeme zase potkat a bavit se,“ dodává zpěvák.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám