Hlavní obsah

Michal Horák představuje klip k písni Nekonfliktní typ. Má hlavně pobavit

Písničkář Michal Horák přichází s novým videoklipem. Je k písni Nekonfliktní typ a avizuje jeho začínající jarní turné. Je z Horákova druhého alba Michalalbum, které vyšlo loni.

Michal Horák v klipu k písni Nekonfliktní typVideo: Supraphon

 
Článek

„Původní nápad byl zcela neškodný, a to napsat univerzální hate-song, kde se dotyčnému adresátu vyspílá takovými přirovnáními, jak by to příslušelo správnému nekonfliktnímu typu. Ve světle posledních událostí mi nicméně nějaká konkrétní jména na mysl přichází. To ale nic nemění na tom, že píseň by měla hlavně pobavit, čehož není nikdy dost,“ komentuje novinku Horák.

V novém singlu lehkostí a humorem nešetří, a to včetně nečekaných slovních spojení. To vše podtrhuje řemeslně i obsahově dobře zvládnutý videoklip v režii Vladimíra Špičky. Horák se v něm mimo jiné ocitl v zápasnickém ringu, v němž předvádí pohybové kreace, za které by se nemusel stydět možná ani profesionální bojovník. To ale platí i v případě dalších herců, mezi nimiž pozorný divák a znalec Horákovy předchozí klipové tvorby objeví hned několik dobře známých tváří.

„Ve zlém jsem se nikdy nepral. Naštěstí nikdy nebyl důvod. S kamarády si ale příležitostně sportovně zazápasíme v řeckořímském stylu. Zápas ale vzhledem k tomu, že většina z nich váží o dvacet kilo víc jak já, nemá většinou dlouhého trvání. Dost nás to ale, minimálně v tu chvíli, baví,“ dodává Horák.

Ve středu 9. března odstartoval Horák své koncertní turné. Speciálním dvojkoncertem s Voxelem a řadou hostů v pražském Lucerna Music Baru, jehož výtěžek byl věnován na pomoc Ukrajině, a v jeho rámci zavítá do šesti dalších měst.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám