Hlavní obsah

Megadeth vyhodili zakládajícího člena kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Metalová skupina Megadeth se rozloučila s baskytaristou a zakládajícím členem Davidem Ellefsonem. Měl na internetu obtěžovat nezletilou dívku.

Foto: Profimedia.cz

David Ellefson obvinění popírá.

Článek

„Tohle rozhodnutí pro nás nebylo lehké, nevíme všechny detaily toho, co se stalo, ale při už tak napjatých vztazích je to, co se zjistilo, dost na to, aby byla další spolupráce do budoucna nemožná,“ uvedla skupina na sociální síti.

David Ellefson však obvinění popírá. Uvedl, že šlo o soukromou komunikaci dospělých, která byla „vytržena z kontextu a zmanipulována tak, aby způsobila co největší škodu mé reputaci, mé kariéře a rodině.“

Také zveřejnil prohlášení dotčené dívky, které uvádí, že nebyla nezletilá a vše se dělo s jejím souhlasem.

Zakázaný a vymazaný Kevin Spacey se vrací k filmu

Film

Ellefson zakládal Megadeth s Davem Mustainem v Los Angeles v roce 1983. Po Metallice patří k nejznámějším tvrdým kapelám světa. Debutovali v roce 1985  albem Killing Is My Business... and Business Is Good!.

Foto: Milan Malíček, Právo

Kytarista a zpěvák Megadeth Dave Mustaine

Větší dopad měla deska Peace Sells... but Who's Buying? (1986), která zaznamenala komerční úspěch podobně jako So Far, So Good... So What! (1988), Rust in Peace (1990) a Countdown to Extinction (1992). Od té doby Megadeth hrají na stadionech a prodali asi čtyřicet milionů kusů alb.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám