Hlavní obsah

Mandrage plánují pauzu

Právo, Jaroslav Špulák

Skupina Mandrage zveřejnila před vánočními svátky informaci o tom, že odehraje naplánované únorové koncertní turné a dá si pauzu. Důvodem je těžké období, kterým prochází zpěvák Víťa Starý.

Foto: Lukáš Wagneter, Red Bull Media House

Skupina Mandrage se s fanoušky dočasně loučí.

Článek

„Máme pro vás jednu smutnou předvánoční zprávu. Rozhodli jsme se, že turné Dlouhej únor bude naším posledním. Alespoň na nějakou dobu. Náš zpěvák Víťa teď prochází těžším obdobím a bude potřebovat nějaký čas a pomoc, aby ho zvládl. Jako kapela tak v tuto chvíli nejsme schopni nikomu nic slíbit,” stojí ve zprávě.

„Můžeme však slíbit Víťovi, že ho neopustíme a uděláme vše pro to, aby mu bylo lépe. Protože kapelní život zdravé životosprávě dvakrát neprospívá, rozhodli jsme se s koncem února pozastavit činnost kapely Mandrage do té doby, než se dá Víťa zase do kupy, a od března dál neplánujeme žádné další koncerty,“ je v ní napsáno dále.

Turné odstartuje 1. února v pražském Foru Karlín. Následují koncerty 6. a 7. 2. v Brně, 12. 2. v Hradci Králové, 13. 2. v Liberci, 21. 2. v Českých Budějovicích, 22. 2. v Plzni a 29. 2. v Ostravě.

V prosinci vydali Mandrage své nové album Vidím to růžově.

Nová alba: Mandrage, Czech It a Muziga & Helena Vedralová

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám