Hlavní obsah

Lady Gaga zazpívá na inauguraci Bidenovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lady Gaga bude mít tu čest zazpívat hymnu na inauguraci nového amerického prezidenta Joea Bidena. Ta se má konat 20. ledna. Úřady se obávají, že by obřad mohli narušit radikální příznivci poraženého kandidáta Donalda Trumpa, který stále tvrdí, že neprohrál.

Foto: ČTK

Lady Gaga

Článek

Inaugurace by se měla konat kolem 11:30 před Kapitolem ve Washingtonu. Programu se má zúčastnit i zpěvačka Jennifer Lopez. Co bude zpívat, nebylo zveřejněno. Recitovat bude Amanda Gormanová a promluví také dva duchovní, otec Leo O’Donovan a reverend Dr. Silvester Beaman.

Umělců bude ve Washingtonu zřejmě ještě více, ale přesný seznam není zatím znám.

Megaplán Netflixu. Nový film každý týden

Film

Lady Gaga zpívala hymnu také na Super Bowlu v roce 2016. Bidena už dříve podporovala během volební kampaně (většina amerických hudebníků se přikláněla spíše k Bidenovi než k Trumpovi).

Foto: Kevin Lamarque, Reuters

Zvolený americký prezident Joe Biden

Gaga v roce 2020 ovládla ceny americké MTV. Dostala pět ocenění, mimo jiné v kategorii umělec roku. V kategorii píseň roku uspěla i s kolegyní Arianou Grande se společným songem Rain On Me a společně s Kanaďanem Justinem Bieberem zabodovala i v letos nové kategorii „nejlepší hudební video z domova” díky klipu k písni Stuck with U.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám