Hlavní obsah

Megaplán Netflixu. Nový film každý týden

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ambiciózní plán, jaký zatím nemá obdoby, představil Netflix. Internetová služba se stala v době pandemie nejaktivnějším filmovým „studiem“ a nabídne nové celovečerní filmy každý týden po celý rok.

Trailer filmu Red NoticeVideo: Netflix

 
Článek

Na rok 2021 si v Netflixu připravili pro svých 193 milionů předplatitelů celkem 71 filmových premiér, přičemž většina je vlastní výroby. Konkurenční služby jako Amazon Prime a HBO Max neprezentují tak rozsáhlý a konkrétní plán na celý rok, propagují své novinky spíše jednotlivě.

Mezi hvězdami nových filmů Netflixu je třeba Dwayne Johnson, Melissa McCarthyová, Halle Berryová, Jason Momoa, Ryan Reynolds a Chris Hemsworth.

Nejvíc pozornosti na sebe zatím strhává velkorozpočtový akční snímek s prvky komedie Red Notice. Hlavní role mají Dwayne Johnson, Ryan Reynolds a izraelská herečka Gal Gadotová známá také jako Wonder Woman. Film se natáčel v Atlantě v americkém státě Georgia s rozpočtem 160 milionů dolarů.

Foto: Netflix

Dwayne Johnson ve filmu Red Notice

Foto: Vertical Ent.

Gal Gadotová

V nabídce jsou všechny žánry - akci slibují Army of the Dead, Awake, Kate,

V nabídce jsou všechny žánry - akci slibují Army of the Dead, Awake, Kate, Outside the Wire a Sweet Girl, z hororů je to třeba Fear Street Trilogy,

V nabídce jsou všechny žánry - akci slibují Army of the Dead, Awake, Kate, Outside the Wire a Sweet Girl, z hororů je to třeba Fear Street Trilogy, No One Gets Out Alive a Things Heard and Seen, z thrillerů Blood Red Sky,

Beckett, Escape from Spiderhead, Intrusion, Munich, Night Teeth či The Woman in the Window.

Britští šlechtici v 19. století byli černoši, tvrdí seriál Netflixu

Film

Sci-fi letos zastupuje pouze film Stowaway, zato romantických příběhů bude dostatek - A Castle For Christmas, Fuimos Canciones, Kissing Booth 3, Love Hard, The Last Letter from Your Lover, The Princess Switch 3  a To All The Boys: Always and Forever.

Vážná dramata jako Beauty, Bombay Rose, Bruised, Concrete Cowboy nebo Fever Dream doplní komedie 8 Rue de l’Humanité, Afterlife of the Party, Bad Trip, Don’t Look Up, Double Dad nebo I Care A Lot.

Režisér Trainspottingu natočí příběh skupiny Sex Pistols

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám