Hlavní obsah

Katy Perry vydává album Smile

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Katy Perry vydává novou desku Smile. Její emise bude pro americkou zpěvačku jistě spojena s nedávným narozením první dcery Daisy Dove Bloom, kterou má se svým snoubencem, hercem Orlandem Bloomem.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Katy Perry si potrpí na koncertní podívanou.

Článek

Písně překypující houževnatostí a vděčností se zrodily z osobní cesty temnými časy, jak Katy Perry vysvětlila v jednom z rozhovorů. K albu najdou fanoušci exkluzivní vinylové edice, které nabízejí řetězce Walmart a Target.

Vinyl je průsvitný, kobaltově modrý a obsahuje skladbu High On Your Supply, což je bonusová písnička exkluzivně pro Target, plus hlasové sdělení od Katy Perry. Walmartský vinyl je rubínově červený. CD edice s lentikulárním obalem a obrazovým diskem jsou k dispozici exkluzivně v obchodě zpěvačky.

Katy Perry je mimořádnou zpěvačkou, která se dnes pyšní více než 40 miliardami streamů, čímž je na 38. příčce v celosvětové poslechovosti. Na Spotify má více než 36 milionů posluchačů měsíčně a za svou jedenáctiletou kariéru prodala více než 40 milionů alb.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám