Hlavní obsah

Karol Komenda Group má klip k písni bez příkras

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Karol Komenda Group vydala videoklip ke své skladbě Get Back. Jeho autorem je Peter Peo Sihelský. Skladba byla natočena ve studiu Sono pod dohledem zvukového inženýra Pavla Bohatého.

Klip k písni Get BackVideo: Archiv kapely

 
Článek

Jde o druhý klip z loňského minialba Secret. Kapela ho natočila hlavně proto, aby představila svou aktuální sestavu a hudební směr, kterým se vydala.

„Je to v podstatě živá nahrávka, kterou jsme točili do analogu ve studiu Sono Records. Na celém EP nejsou žádné overduby či dohrány nástroje. Vše je čisté a jednoduché jako na našich živých vystoupeních. Máme radost, že se nám to vše podařilo nahrát za jeden den. Hned další se mixovalo a bylo hotovo. Byl to velmi rychlý a spontánní proces,“ tvrdí zpěvák a kytarista Karol Komenda.

Textově je Get Back klasická rocková skladba o tom, jak se někomu nechce domů z párty, kterou miluje. Klip se natáčel ve slovenské Prievidzi, kde Komenda vyrůstal a kapela tam loni hrála.

V její sestavě jsou ještě baskytarista Samuel Barcík a bubeník Jakub Nývlt. Všichni se setkali na konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze.

Reklama

Výběr článků

Načítám