Hlavní obsah

Josef Carda přešel z Novy na Primu

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V neděli startuje na Primě novinka - soutěžní show Ber nebo neber s Pavlem Zunou a televize již chrlí informace o další premiérové zábavě. Jmenuje se Konečně jsi tady! a jejím průvodcem bude Josef Carda, kterého mají diváci spojeného s Tele Tele na Nově.

Článek

"Padesátiminutovka vychází z jednoduchého principu. Čtyři známé osobnosti projdou dveřmi, za kterými na ně bude čekat skupina instruovaných herců, kteří na scéně rozehrají situaci. Vybrané osobnosti ale nebudou vědět, jakou roli budou hrát a v jaké situaci se ocitly. Může to být nemocniční sál a jednoduché přivítání: "konečně jsi tady, doktore, pacient je připraven".

Může se jednat o restauraci, kosmickou loď nebo o dvůr Karla IV. Jediné, s čím může osobnost počítat, je, že všichni ostatní na scéně vědí, jaká je její role, a že příštích zhruba pět minut závisí jenom na schopnosti odhadnout situaci a umět si v ní s humorem poradit," řekl o obsahu pořadu šéfredaktor vlastní tvorby Primy Rostislav Uher. Scénky bude hodnotit porota a Konečně jsi tady! se poprvé vysílá v neděli 4. března po jednadvacáté hodině, hned za soutěží Ber nebo neber.

Prima ale nejen dává nové pořady na obrazovku, ale také je odebírá. Ve středu 28. února se bude naposledy vysílat bulvární magazín Extra, který moderovaly Lucie Výborná a Eva Aichmajerová. Skončí i promo pořad Prima televize, jenž upozorňoval na pořady a tváře Primy. Od čtvrtka 1. března nahradí Extra seriál Chůva k pohledání. Jde však o dočasné řešení, Prima plánuje uvést v tomto čase další novinku vlastní výroby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám