Hlavní obsah

James Blunt znovu míří do Prahy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

James Blunt, bývalý voják, zpěvák a idol dívek, se vrací do české metropole. Zazpívá 6. března 2020 v pražské Tipsport areně v rámci turné k novému albu Once Upon A Mind.

Foto: Warner Music

James Blunt vydal své čtvrté album.

Článek

Blunt v mládí sloužil v armádě a byl na misi v Kosovu. Po odchodu vydal debut Back to Bedlam a zažil ohromný komerční úspěch. V poslední době si trochu pohrával s elektronikou, ale zřejmě toho už zanechal. Aktuálně připravuje k vydání album Once Upon A Mind a hraje opět své romantické balady, někdy i s náznakem country.

Once Upon a Mind vyjde na konci října. V únoru pak zpěvák s kapelou vyrazí nejprve na britskou šnůru, která naváže na jeho světové turné. V jeho rámci dorazí v pátek 6. března i do Prahy.

Vstupenky budou stát od 890 korun a budou k dostání v sítích Ticketlive.cz a Ticketportal.

Bluntovo první album patří mezi nejúspěšnější britské nahrávky. Dobře si vedl i jeho další kus All the Lost Souls se singlem 1973, který vévodil hitparádovým žebříčkům ve více než dvaceti zemích. Třetí studiovou nahrávku Some Kind of Trouble vydal v roce 2010. Na zatím posledním čtvrtém studiovém albu lákal Blunt písní Bonfire Heart, s níž se dostal na čtvrté místo britské singlové hitparády.

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám