Hlavní obsah

IMT Smile natočili písničku Miesto s Benem Cristovaem

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská skupina IMT Smile už delší dobu avizovala, že se její fanoušci mohou v roce 2021 těšit na nové album. Jeho předzvěstí je píseň Miesto, na které spolupracovala s Benem Cristovaem. Na serveru Novinky.cz má klip k písničce českou premiéru.

IMT Smile a Ben Cristovao v klipu MiestoVideo: Universal Music

 
Článek

„Nápad oslovit Bena přišel spontánně a hned od začátku jsem věděl, že to bude fungovat a že to takto má být,“ komentuje spolupráci zpěvák a kytarista Ivan Tásler. „S Benem jsme se poprvé viděli asi před dvěma lety na jednom festivalu v Čechách, kde nás přišel pozdravit do šatny. Už tehdy jsem měl z našeho krátkého setkání velmi dobrý pocit a napadlo mě, že by jednou mohlo dojít k nějakému hudebnímu spojení.“

„Cítil jsem určitou odpovědnost, byla to pro mě velká výzva. Věděl jsem, že mi kluci z IMT Smile věří, a i proto jsem si říkal, že to dám. Už z klavírní verze, kterou mi poslal Ivan, bylo jasné, že výsledek bude obrovský,“ řekl ke spolupráci s IMT Smile Ben Cristovao.

K písni Miesto vznikl i videoklip, jehož se ujal režisér Róbert Bošeľa. „S Ivanem jsme se shodli, že energie, která je mezi kapelou a Benem, je jedinečná a je třeba ji přetransformovat i na obraz. Klip jsme udělali přímo ve zkušebně IMT Smile a obohatili ho o záběry ze studia z nahrávání skladby,“ doplnil.

Skladba Miesto je první vlaštovka z nového alba, které kapela IMT Smile chystá na druhou polovinu května tohoto roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám