Hlavní obsah

Filmové premiéry: Tenkrát v Hollywoodu, Hodinářův učeň a Bécassine

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devátý film Quentina Tarantina se dějem vrací do konce šedesátých let minulého století. Pohádka Jitky Rudolfové Hodinářův učeň je určena celé rodině a Bécassine! je francouzská adaptace slavného komiksu.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Tenkrát v Hollywoodu

Leonardo DiCaprio jako televizní herec uvadající slávy a Brad Pitt jako jeho dublér, řidič a možná jediný kamarád - to jsou hlavní postavy nového filmu Quentina Tarantina, který se v něm vyznává ze své lásky ke zlaté éře Hollywoodu.

Trailer k filmu Tenkrát v Hollywoodu Video: Falcon

Tenkrát v Hollywoodu, USA 2019, komedie/drama, 162 min., režie: Quentin Tarantino, hrají: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino a další.

Hodinářův učeň

Nad kolébkou novorozeného Urbana stojí tři sudičky: dva dobří duchové mluví o bohatství a lásce, zlá sudička o chudobě a strastech. Z Urbana se brzy stává sirotek, kterého se ujme lakotný mistr hodinář a vezme ho do učení. Když Urban dospěje, zamilují se do sebe s hodinářovou dcerou Laurou. Ale mistr ho pošle do světa hledat bájné hodinky, které umí varovat před smrtí.

Trailer k filmu Hodinářův učeňVideo: Bontonfilm

Hodinářův učeň, Česko/Slovensko 2019, pohádka, 102 min, režie: Jitka Rudolfová, hrají: Jana Plodková, Jaroslav Plesl, Václav Neužil ml., Viktor Preiss, Dana Droppová, Michal Balcar a další.

Bécassine!

Bécassine je naivní, bezelstná, zasněná, vynalézavá, vždy upřímná, nevinná, jemná, optimistická, věrná, otevřená, legrační, nenapravitelná, nadšená, fascinovaná rychlostí, žasnoucí nad elektrickým osvětlením, velmi praktická, instinktivní, nešikovná, velkorysá, bojovná, vždy plnící své sliby, chápající vše doslova a vždy připravená říct své malé Loulotte, že ji má ráda všem navzdory.

Trailer k filmu BecassineVideo: Film Europe Media Company

Bécassine!, Francie 2018, komedie, 102 min., režie: Bruno Podalydès, hrají: Emeline Bayartová, Karin Viardová, Josiane Balasko, Michel Vuillermoz a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám