Hlavní obsah

Elton John se po ztrátě hlasu psychicky sesypal a odvedli ho z pódia

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Elton John opustil v neděli pódium během koncertu v Aucklandu na Novém Zélandu. Evidentně ztratil hlas a byl psychicky na dně, téměř se rozplakal. Ochranka mu pomohla pomalu odejít do zákulisí. Podle médií trpí zápalem plic.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Elton John po ztrátě hlasu předčasně ukončil koncert na Novém ZélanduVideo: AP

 
Článek

Dvaasedmdesátiletý Elton John s bolestným výrazem ve tváři oznámil, že už nemůže pokračovat.

„Úplně jsem ztratil hlas. Nemůžu zpívat, musím jít, je mi to líto,“ uvedl.

Publikum pořád jásalo, ale není jasné, jestli přesně pochopilo, co se děje na pódiu. Elton předtím lidem oznámil, že je nemocný, a část koncertu odzpíval. Nakonec to ale vzdal, když se marně pokoušel zazpívat svůj klasický hit Daniel.

Později se fanouškům omluvil na internetu. „Jsem zklamaný, hluboce rozrušený a je mi to líto. Dal jsem do toho vše, co jsem měl. Díky moc za vaši mimořádnou podporu a všechnu lásku, kterou jste mi prokazovali během dnešního koncertu. Jsem vám navždy vděčný.“

Foto: AP

Elton John v roce 2018 uvedl, že chce přestat jezdit na turné a bude se věnovat rodině, ale pak dodal, že bude ještě tři roky koncertovat. Aktuálně má v plánu obrovské množství koncertů po celý rok 2020 a jeho manažeři zatím tvrdí, že turné bude normálně pokračovat.

Soukromé lety milionářů. Kvůli emisím jsou kritizováni princ Harry i Elton John

Ekonomika

Reklama

Výběr článků

Načítám