Hlavní obsah

Do Prahy míří The Offspring, Dog Eat Dog i Alt-J

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do nového open air prostoru Power Station Holešovice mají namířeno známé americké kapely. Už 8. června přijedou punk-hardcoroví Rise Against a 12. června legenda z devadesátek The Offspring.

Foto: The Offspring

The Offspring

Článek

Program Prague Summer Festivalu zahájí Rise Against, kteří mají už devět studiových alb. K tomu nejnovějšímu absolvují šňůru Nowhere Generation European Tour. Jako speciální hosté vystoupí před Rise Against britští pop-punkeři Boston Manor, tuzemští oblíbenci John Wolfhooker a australští pop-punkoví Yours Truly.

Devátého června se na stejném místě zastaví Alt-J, kapela kytaristy a zpěváka Joea Newmana, bubeníka Thoma Greena a klávesáka Guse Unger-Hamiltona. Letos vydali čtvrtou desku. Před nimi vystoupí tuzemští indie rockeři I Love You Honey Bunny a Rikas z Německa.

Foto: Prague Summer

Alt-J

Zlatý hřeb přijde 12. června, kdy přijedou američtí The Offspring, jedno z velkých jmen neo-punkových devadesátých let. Jejich hity Self Esteem, Why Don’t You Get a Job? a Pretty Fly (For a White Guy) jsou už legendární.

Jejich diskografii s tituly jako Smash, Hombre a Americana loni doplnilo album Let The Bad Times Roll. Hostem The Offspring budou známí a žánrově spříznění Dog Eat Dog.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám