Hlavní obsah

Benátská! letos nebude. Odehraje se v roce 2021

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé letního hudebního festivalu Benátská! s Impulsem, který se měl konat 23. až 26. července ve Vesci u Liberce, oznámili, že ho kvůli pandemii koronaviru zrušili. Osmadvacátý ročník se odehraje až za rok, 22. až 25. července 2021 na stejném místě. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Foto: Milan Malíček, Právo

Fanoušci se loni na festivalu Benátská! museli kvůli horku ochladit.

Článek

„Do poslední chvíle jsme věřili, že letošní ročník festivalu se uskuteční v plánovaném termínu. Bohužel mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví byla mimo jiné zakázána hudební a další umělecká představení s účastí nad 300 osob, a to s účinností od 25. května 2020 do odvolání. S ohledem na toto mimořádné opatření vám musíme s politováním sdělit, že jsme nuceni zrušit letošní XXVIII. ročník našeho festivalu,“ napsali pořadatelé.

Na letošním ročníku měli vystoupit Nena, Team, Olympic, Divokej Bill, Tublatanka, Škwor, Mirai a další.

„Mrzí nás to o to více, že poslední čtyři ročníky festivalu zaznamenaly kontinuálně vzrůstající návštěvnost a byly vámi, našimi fanoušky, skvěle hodnoceny. To je pro nás, společně s vaší obrovskou podporou v celém období nejistoty vyvolané známými zdravotními riziky, velkým závazkem a vzpruhou do budoucna,“ pokračovali pořadatelé.

„Již teď se s plnou vervou pouštíme do realizace XXVIII. ročníku našeho festivalu. Budeme se snažit zajistit, aby naše letošní dramaturgie byla v co největší části zachována i pro příští rok. Váš ohlas a zájem o vstupenky totiž svědčí o tom, že jsme interprety pro festival vybrali správně. A samozřejmě se pro vás snažíme připravit několik opravdu milých a zásadních překvapení,“ dodali pořadatelé.

Reklama

Výběr článků

Načítám