Hlavní obsah

Andrea Verešová v prvním vánočním videoklipu zpěváka Adama Uličného

Právo, jaš, kul

Hudební skladatel, zpěvák a držitel mezinárodního hudebního ocenění Adam Uličný vydává svůj první vánoční videoklip s názvem Ta pravá. Roli té pravé přijala na jeho pozvání modelka Andrea Verešová.

Adam Uličný a Andrea Verešová v klipu k písni Ta praváVideo: archiv Adama Uličného

 
Článek

Uličný se chopil scénáře videoklipu. V písni poukazuje na nutnost uvědomění si, že je třeba žít v přítomném okamžiku, že je důležité i v dnešní šílené době vychutnat si tradici Vánoc, vděčnost, zdobení stromečku, pečení cukroví, a hlavně být spolu.

„Vánoční singl byl pro mě velkou výzvou. Říká se, že singl na vánoční téma napíše muzikant jednou, maximálně dvakrát za celou svou kariéru. Výzva to byla o to víc zmnohonásobená, když mé pozvání zahrát si ve videoklipu přijala taková osobnost zvučného jména, jakou je Andrea Verešová.“ říká Adam Uličný.

„Andrea, která byla po celou dobu tvorby singlu mou múzou, je skutečně velká osobnost. O to víc mě překvapilo, s jakou skromností k natáčení přistupovala. Je to skvělá žena s lidským přístupem, a hlavně nohama na zemi.“

Videoklip má také lehce romantický podtext a smyslnou energii. „Ano, myslím si, že k tomu všemu patří trochu té romantiky, dva lidé, kteří si vychutnávají svůj krásný vánoční den a Štědrý večer, pohodovou atmosféru, tancují... Trocha té smyslnosti tam prostě být musí,“ říká Uličný s úsměvem.

Andrea Verešová dodává: „Vždy jsem snila o tom zahrát si v romantickém příběhu anebo videoklipu. Proto jsem nabídku zahrát si ve vánočním klipu přijala se skutečným nadšením. O to víc mě těší, že jeho autorem je tak úžasný a světově uznávaný skladatel Adam Uličný. Tento talentovaný umělec a charismatický zpěvák mě překvapil svou neskutečnou skromností a velkou pokorou. Doufám, že tímto videoklipem zpříjemníme vánoční čas a slavnostní atmosféru i v jiných rodinách a připomeneme důležitost dodržování tradic, vzájemné lásky a porozumění.“

Reklama

Výběr článků

Načítám