Hlavní obsah

Affleck položil režii dalšího Batmana

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ben Affleck se vzdal režie filmu The Batman. V dalším snímku o netopýřím hrdinovi tak zůstane zapojený jako producent, spoluautor scénáře a především jako hlavní herecká hvězda.

Foto: Profimedia.cz

Ben Affleck

Článek

Affleck se poprvé objevil v roli Batmana v loňském snímku Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti. V nadcházející novince se měl kromě hlavní role ujmout i režisérské taktovky, ale v posledních týdnech se v Hollywoodu spekulovalo, že by tomu tak nemuselo být. K definitivnímu potvrzení došlo v pondělí.

„Tato role vyžaduje soustředění, nadšení a ten nejlepší výkon, jakého jsem schopen. Ukázalo se jako očividné, že nemohu oba tyto úkoly vykonávat na úrovni, jakou vyžadují,“ uvedl Affleck ve společném prohlášení se studiem Warner Bros., které za filmem stojí.

Web Variety uvádí, že rozhodnutí se týká čistě tohoto projektu a nemá nic společného s kasovním neúspěchem Affleckova posledního režisérského počinu Pod rouškou noci.

Studio teď hledá nového režiséra, prý už má připravený seznam kandidátů, na kterém je podle Variety například Matt Reeves, režisér Úsvitu planety opic a letošního pokračování Válka o planetu opic. Ve hře je ale více jmen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám