Hlavní obsah

Dub FX, Dubioza Kolektiv i Mig 21 vystoupí na festivale v Řevnicích

Novinky, Stanislav Dvořák

Rockový Slunovrat 2018 vypukne 1. a 2. června v Lesním divadle v Řevnicích u Prahy. Hlavní zahraniční hvězdou bude bosenská Dubioza Kolektiv, která se pohybuje na pomezí dubu, reggae, punku a hip-hopu.

Foto: dubfx.net

Dub FX

Článek

Ke známým jménům patří i australský muzikant a beatboxer Dub FX, experimentátor, jenž se proslavil klipy na internetu. Rakouská skupina Russkaja baví energickým mixem polky, ska, punku a tradiční ruské hudby. Z Maďarska dorazí punková kapela Paddy and the Rats a čeští Pipes and Pints obohatili punk-rock o dudy.

Z českých interpretů dorazí také vtipálkové Mig 21, Portless, kteří vzešli z oblíbených Support Lesbiens, v čele s Kryštofem Michalem nebo Skyline. Program doplní TiNG!, skáčkoví Fast Food Orchestra, drum´n´bassoví  Le Pneumatiq, rock´n´rollové divy Sour Bitch, post-hardcoroví Skywalker, indie-rockoví I Love You Honey Bunny a ska-souloví Discoballs.

„I letos pomůže festival lidem, kteří trpí cystickou fibrózou, tzv. slaným dětem. V rámci druhého ročníku soutěže kapel budou začínající interpreti hrát ve prospěch Klubu nemocných cystickou fibrózou,” dodali pořadatelé.

Areál se letos rozšíří a nabídne chill-zóny a množství gastro stánků. Stanování na místě je možné. Všechny podrobnosti a lístky najdete na rockovyslunovrat.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám