Hlavní obsah

Nová DVD: Wind River, Hurvínek a kouzelné muzeum, Dobrý časy a My Little Pony Film

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diváckou cenu Práva dostalo na karlovarském festivalu dobrodružné drama Wind River. Osm let se rodil animovaný Hurvínek a kouzelné muzeum. Dobrý časy je kriminální drama s Robertem Pattinsonem v hlavní roli. Z populárních postaviček vychází My Little Pony Film.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Wind River

Nová DVD

Stopař Cory Lambert objeví uprostřed zasněžené pusté krajiny Wyomingu tělo mrtvé indiánské dívky. Vyšetřování se ujímá novopečená agentka FBI Jane Bannerová, která přijíždí do odlehlé indiánské rezervace Wind River zcela nepřipravená. Na pomoc s vyšetřováním si přizve stopaře Coryho a společně se snaží přijít na kloub záhadné smrti...

Wind River, USA 2017, thriller, 107 min., režie: Taylor Sheridan, hrají: Jeremy Renner, Elizabeth Olsenová, Graham Greene, Jon Bernthal, Julia Jonesová a další.

Hurvínek a kouzelné muzeum

Nová DVD

Každý v Česku je zná, vyrostly na nich celé generace dětí. Spejbl a Hurvínek nyní prožívají na plátně zcela nové dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému hrozí zbourání. A protože Hurvínek zmešká školní výlet, dostane se do uzavřených prostor muzea, kde objeví zcela jiný svět. Čeká ho dobrodružství, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby vysvobodil muzeum z nadvlády zločinného Pána loutek.

Hurvínek a kouzelné muzeum, Česko/Belgie/Rusko 2017, animované dobrodružství, 85 min., režie: Martin Kotík a Inna Evlannikova, mluví: Martin Klásek, Helena Štáchová, Petr Rychlý a další.

Dobrý časy

Nová DVD

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal peníze na kauci a zachránil i sám sebe.

Dobrý časy, USA 2017, krimi, 100 min., režie: Benny Safdie, Josh Safdie, hrají: Robert Pattinson, Benny Safdie, Taliah Webster a další.

My Little Pony Film

Nová DVD

Když temná síla ohrožuje Ponyville, vydají se kamarádi na cestu až na konec bájné Equestrie, protože musí zachránit svůj milovaný domov. Na cestě je čeká velké dobrodružství a spousta nových přátel.

My Little Pony Film, USA/ Kanada, animovaný muzikál, 99 min., režie: Jayson Thiessen.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám