Hlavní obsah

Český režisér chystá v Americe film s Johnem Turturrem z Big Lebowského

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český režisér Martin Krejčí natočí první film v americké produkci. Jde o snímek The True Adventures of Wolfboy a získal do něj mimo jiné prvotřídní hollywoodskou hvězdu, Johna Turturra.

Foto: Bontonfilm

John Turturro ve filmu Big Lebowski

Článek

Herec John Turturro je znám z legendárních amerických filmů Big Lebowski, Barton Fink, Millerova křižovatka, Zuřící býk či Bratříčku, kde jsi? a mnoha dalších.

„Produkční společnost K Period Media oznámila začátek natáčení nového celovečerního filmu The True Adventures of Wolfboy. Režie se ujme Martin Krejčí, který tak debutuje na poli celovečerního hraného filmu, k němuž napsala scénář uznávaná dramatička Olivia Dufaultová. V hlavních rolích se objeví John Turturro a Jaeden Lieberher společně s Chrisem Messinou, Eve Hewsonovou, Chloë Sevigny, Sophií Graceovou a Michelle Wilsonovou,“ sdělila za tvůrce Uljana Donátová.

Foto: Profimedia.cz

Eve Hewsonová

Snímek má vyprávět o mladém outsiderovi, který uteče z domova, aby našel svou matku, a o pestrých setkáních, která jeho cestu provázejí.

Martin Krejčí je znám např. jako spoluautor originálních znělek Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a jeho krátký film Fricasse byl po své premiéře v Cannes (sekce Quinzaine des rèalisateurs) kladně přijat obecenstvem i odbornou kritikou. Byl promítán i v Rotterdamu, Torontu a na dalších festivalech.

Reklama

Výběr článků

Načítám