Hlavní obsah

Umělci tancem podpoří pěstounské rodiny. Zatančí Schneiderová, Mareš, Pavlásek a další

Právo, jaš, kul

Osobnosti z hereckého i hudebního prostředí a profesionální tanečníci se zúčastní taneční show Díky tanci. Odehraje se ve středu 5. dubna od 20 hodin ve Velkém sále Lucerny v Praze. Její charakter je charitativní. Všichni podpoří kampaň Hledáme rodiče, která se věnuje podpoře a rozvoji pěstounské péče. V prodeji zůstává několik posledních lístků.

Foto: Milan Malíček, Právo

Tančit budou i Marek Dědík a Jitka Schneiderová.

Článek

Návštěvníci se mohou těšit na program plný tance, českých písní a osobností kulturní scény. Za myšlenkou dobročinného projektu, který podporuje kampaň Hledáme rodiče, stojí herečka Jitka Schneiderová.

„Několik let jsem patronkou kampaně Hledáme rodiče, jež se věnuje podpoře a rozvoji pěstounské péče. Díky tanci jsem pocítila, co mě dělá šťastnou, a chci to štěstí předávat dál. Veškeré získané finanční prostředky budou věnovány na podporu kampaně Hledáme rodiče. Pro správný vývoj dítěte je rodinné prostředí nenahraditelné,“ říká.

Účast na středeční akci potvrdili Jitka Schneiderová, Leoš Mareš, Lukáš Pavlásek, Marek Taclík, Jan Onder, Anna Polívková, Marek Dědík, Jana Plodková, Ondřej Brzobohatý, Matěj Ruppert, Tomáš Klus a mnozí další.

Večerem budou provázet Leoš Mareš a Jitka Schneiderová, kteří se svými tanečními partnery a dalšími čtrnácti páry také zatančí.

Reklama

Výběr článků

Načítám