Hlavní obsah

Tomáš Klus se vrací. Turné startuje na konci září

Právo, kul, jaš

Písničkář Tomáš Klus skončí svou ohlášenou roční pauzu na sklonku letošního září. Poslední den toho měsíce totiž vyrazí na koncertní turné. Dostalo název Recyklus Tour. A má to svůj důvod.

Foto: archív Tomáše Kluse

Tomáš Klus začne turné 30. září.

Článek

Tomáš Klus na ně vyrazí se svou doprovodnou Cílovou skupinou. Objede třináct českých a slovenských měst, přičemž v Brně a Ostravě se zastaví dvakrát. S odkazem na název turné fanouškům vzkazuje: „Je hlavně na vás, jaké písně na koncertech zahrajeme a zrecyklujeme do nového kabátu.“

Stačí totiž na internetových stránkách turné a Klusově facebookovém profilu vybrat ze seznamu písniček dvanáct nejoblíbenějších. Na základě této ankety bude program koncertu sestaven.

Dvanáct skladeb zvolených fanoušky se podle Klusova sdělení stane nejen základem playlistu turné, ale také základem desky, která by měla vyjít před Vánoci. Hlasovat je možné do 17. července.

Na koncertech v rámci Recyklus Tour zazní nejen písničky vybrané veřejností, ale také srdcovky Cílové skupiny, tedy Tomáše Kluse, Jiřího Kučerovského, Petra Škody a Jana Lstibůrka. Jako bonus bude představen zcela nový singl.

Recyklus Tour

30. 9. Havlíčkův Brod

1. 10. Hradec Králové

7. 10. Plzeň

8. 10. Liberec

15. 10. České Budějovice

21. 10. Praha

30. 10. Ostrava

31. 10. Ostrava

3. 11. Brno

4. 11. Brno

19. 11. Poprad

20. 11. Košice

22. 11. Trenčín

23. 11. Bratislava

26. 11. Olomouc

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám