Hlavní obsah

Nová alba: Monika Načeva, Plaid nebo Hot Hot Heat

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těsně před letními prázdninami se přísun nových alb jako obvykle trochu zastavuje. Z těch nejzajímavějších proto vybíráme především kolekci s novými aranžemi písniček Moniky Načevy, na kterých se podíleli i Michal Pavlíček a Pavel Bořkovec Quartet.

Článek

Načeva, Pavlíček, Pavel Bořkovec Quartet: Na svahu

Foto: Warner Music

Načeva

Monika Načeva, jedna z nejvýraznějších osobností české alternativní scény, vydala album Na svahu. Natočila je s Michalem Pavlíčkem a Pavel Bořkovec Quartetem. Vybrala pro ně své nejvýznamnější písně, které dostaly nový aranžérský kabát.

Plaid: The Digging Remedy

Foto: Warp

Plaid

Již dlouhých pětadvacet let je na světě britská elektronická formace Plaid. Její nové album je deváté v pořadí, a byť nepatří mezi průlomové nebo jakkoli progresivní, rozhodně se tahle londýnská dvojice nemá za co stydět.

Hot Hot Heat: Hot Hot Heat

Foto: Kaw-Liga Records

Hot Hot Heat

Po dlouhých šesti letech přichází kanadská indierocková skupina Hot Hot Heat s novou deskou. Jsou na ní kompozice, které jsou syrové a přitom do sebe nasály mnoho vlivů včetně punku či nové vlny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám