Hlavní obsah

Velký den Katy Perry. Zazpívá na Super Bowlu

Právo, (ŠH)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Katy Perry má před sebou jednu z největších událostí ve své hudební kariéře.

Foto: ČTK

Katy Perry míří také na únorový koncert do Prahy.

Článek

Třicetiletá Katheryn Elizabeth Hudsonová, jak se ve skutečnosti jmenuje, chce během poločasové přestávky na 49. ročníku Super Bowlu, který se uskuteční již 1. února v arizonském Glendale, předvést jedinečnou show. Uvedla to v rozhovoru pro televizní pořad Entertainment Tonight.

„Nejsem Beyoncé, to všichni víme. Jsem jiný člověk. Předvedu tedy něco zcela odlišného. Je tolik příchutí zmrzliny a ta moje bude jiná,“ řekla vokalistka, přičemž odkazovala na vystoupení své popové kolegyně Beyoncé, jež se během finále play-off NFL v americkém fotbalu představila v roce 2013.

„Budu mít speciální hosty, mnoho kostýmů a mohu také prozradit, že můj příchod i odchod budou opravdu jedinečné,“ dodala Katy Perry, která si jako jednoho z hostů pozvala svého rockového kolegu Lennyho Kravitze.

Jaké skladby společně zazpívají, však odmítla uvést. Chce totiž, aby její vystoupení bylo překvapením. „Uvědomuji si odpovědnost, kterou za tu show mám. Myslím, že když vám dá vesmír do cesty takové věci, je to, jako by se vás ptal, jestli jste připraveni posunout se na další úroveň. A já se připravuji,“ uzavřela vyznání zpěvačka.

Katy Perry má na svém kontě čtyři studiová alba, přičemž to poslední se jmenuje Prism a vyšlo v roce 2013. Již 23. února vystoupí při světovém Prismatic World Tour také v pražské O2 areně.

Reklama

Výběr článků

Načítám