Hlavní obsah

Herečku Moseleyovou ze Stmívání podle policie zastřelil manžel

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Stephanie Moseleyová je mrtvá. Podle policie ležela zastřelená ve svém bytě a vedle ní bylo v pondělí nalezeno bezvládné tělo jejího manžela, rappera Earla Hayese.

Foto: Profimedia.cz

Stephanie Moseleyová

Článek

Policie v Los Angeles byla v pondělí upozorněna na střelbu v oblasti Park La Brea a po příjezdu našla dvě mrtvá těla. Podle prozatímního vyšetřování vše nasvědčuje tomu, že Hayes nejdříve zastřelil svou třicetiletou ženu a pak sebe.

Jejich přátelé přiznali televizi KTLA, že se pár dost hádal. „Nic není dokonalé,” řekla přítelkyně Moseleyové Eva Marcille Pigfordová. „Stephanie byla absolutní anděl. Spojovala tolik lidí. Moc ji milovali.“

Herečka narozená v Kanadě si nejdříve vydělávala jako tanečnice pro Janet Jacksonovou a Britney Spearsovou. I když nikdy nepatřila mezi první hereckou ligu, získala pár rolí v relativně známých filmech a seriálech jako Twilight sága: Rozbřesk 1. část, Agentura Jasno, Superkočky, Odložené případy a Hit the Floor.

Reklama

Výběr článků

Načítám