Hlavní obsah

Soulfly s Cavalerou ve středu v Lucerna Music Baru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Metaloví Soulfy vystoupí 18. června v pražském Lucerna Music Baru v čele s Maxem Cavalerou, který spoluzakládal i legendární Sepulturu.

Foto: Lucerna Music Bar

Soulfly

Článek

Soulfly začali hrát poté, co Cavalera odešel ze Sepultury. Vydali debut Soulfly, jehož se prodalo jen v USA 500 000 kusů, a na dalších albech spolupracovali například s lidmi z Megadeth, Deftones, Radiohead, Cypress Hill či Fear Factory.

Loni přišli s albem Savages, které absorbovalo vlivy thrash metalu i death metalu, ale zachovává si také tribální charakter, jak se od Cavalery očekává. Sestavu aktuálně tvoří kytarista Marc Rizzo, basák Tony Campos (Static X, Ministry, Prong) a Maxův jedenadvacetiletý syn Zyon.

„Líbí se mi název Savages – Divoši. Mám rád krátká a silná slova jako primitivní, kořeny, vzestup,” vysvětlil Max, „tentokrát je to o lidech. Máme internet a létáme na Mars, ale pořád si řežeme hlavy a vyhazujeme do vzduchu maratóny. Jsme pořád divoši.”

Reklama

Výběr článků

Načítám