Hlavní obsah

Nová DVD: Sezóna zabíjení, Angry Birds Toons, Arthur Newman a Země naděje

Právo, Věra Míšková

Ve filmu Sezóna zabíjení se poprvé v historii na filmovém plátně sešly dvě herecké hvězdy, Robert De Niro a na John Travolta. V animovaných Angry Birds Toons ožívají postavy oblíbené hry. V komedii Arthur Newman uvidíte Colina Firtha a Emily Bluntovou. Režisér Gus Van Sant (Dobrý Will Hunting) natočil drama země naděje s Mattem Damonem a Frances McDormandovou v hlavních rolích.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 49. týden

Článek

Sezóna zabíjení

Nová DVD

V akčním thrilleru Marka Stevena Johnsona se dva veteráni války v Bosně, Američan Benjamin Ford a bývalý srbský voják Emil Kovac, znovu střetávají v akcí nabité hře kočky s myší. V prostředí hrůzu nahánějící odlehlé divočiny Apalačského pohoří si spolu vyrovnávají nevyřízené účty, otevírají staré rány a odhalují dlouho skrývaná tajemství.

Sezóna zabíjení, USA 2013, akční /thriller, 87 min., režie: Mark Steven Johnson, hrají: Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olinová a další.

Angry Birds Toons

Nová DVD

Angry Birds nemají na ostrově prasátek vůbec na růžích ustláno. Ruďák a jeho nebojácní kamarádi Chuck, Matilda, Bomba a Terence musí spojit síly, aby ochránili ptačí vejce i svou budoucnost před vychytralým plánem zlých prasátek!

Angry Birds Toons, USA 2013, animovaný, 70 min.

Arthur Newman

Nová DVD

Wallace Avery nenávidí svou práci. Exmanželka a syn nenávidějí jeho. Wallace už nemá sílu toto vše snášet a zinscenuje vlastní smrt. Pořizuje si novou identitu a stává se z něj Arthur Newman. Jeho cestu vstříc novému životu mu ovšem zkříží krásná a křehká Mike, která se také pokouší skoncovat s minulostí.

Arthur Newman, USA 2012, drama/ komedie, 101 min, režie: Dante Ariola, hrají: Colin Firth, Emily Bluntová, Anne Hecheová, Kristin Lehman, David Andrews a další.

Země naděje

Nová DVD

Obchodník Steve Butler přijíždí se svou obchodní partnerkou Sue Thomasonovou do venkovského městečka. Město je otřesené ekonomickou krizí a oba obchodníci cítí šanci na uzavření výhodného obchodu s odkoupením majetku místních obyvatel. Měla by to být jediná možnost na záchranu celého města. Ze snadného byznysu se ale najednou stává ostrý boj.

Země naděje, USA 2012, drama, 107 min., režie: Gus Van Sant, hrají: Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormandová, Rosemarie DeWittová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám