Hlavní obsah

Schwarzenegger vydal paměti. Tvrdí, že nemá moc sebevědomí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý kulturista, bývalý guvernér Kalifornie a aktuálně stále ještě herec Arnold Schwarzenegger se vydal na knižní veleterh do Frankfurtu nad Mohanem, aby tam ve středu představil své paměti nazvané podle akčního hitu Total Recall.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Arnold Schwarzenegger představil svou autobiografickou knihu Total Recall ve FrankfurtuVideo: Reuters

 
Článek

Vydavatel Simon & Schuster uvedl, že Arnold začal knihu psát v květnu 2011 ještě před skandálem s nemanželským synem, kterého má s bývalou hospodyní. To vedlo k urychlení rozvodu s Marií Shriverovou, dcerou z bohaté a mocné americké rodiny, mající vazby na nejvyšší politiku.

Pětašedesátiletý herec tvrdí, že chtěl napsat knihu, v níž se nevyhýbá ani svým selháním. Otevřeně prý píše o svém komplikovaném vztahu s Marií.

"Byla mi neuvěřitelným přítelem a radila mi, o tom v knize také píšu, ačkoliv jsme měli velký problém, který nezpůsobila ona, ale já,“ přiznal Arnold.

„Chtěl jsem být v knize co nejvíce upřímný a psát o Marii a o dětech a o tom, co znamenali. A jak moc jsem ji miloval a jak ji pořád miluju a jak mám pořád touhu dát se dohromady a být rodina,“ řekl.

Do psaní pamětí se ale nijak nehnal. Vydavatel ho prý pronásledoval asi dvacet let a říkal mu, že už to musí napsat. On si však myslel, že není moc o čem psát.

Arnolde, vypadáš blbě

"Vždycky jsem k sobě hrozně kritický, i když předstírám, že mám vše pod kontrolou,“ připustil. „Jsem typ člověka, který stojí před zrcadlem na soutěži Mr. Olympia a říká si: Arnolde, vypadáš blbě. S tímhle tělem nevyhraješ nic.“

Schwarzenegger se i přes pokročilý věk stále objevuje ve filmech plných střelby a výbuchů, naposledy to byla třeba akční-komedie The Expendables 2, která si z legend osmdesátých let nepokrytě utahuje. V češtině zatím jeho kniha nevyšla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám