Hlavní obsah

V sobotu startuje nová televize pro muže Fanda

Právo, jp

Tuto sobotu 14. července od 16 hodin se v televizním světě objeví nová stanice Fanda, určená zejména mužům. Jde již o pátý kanál - po Nově, Nově Cinemě, Nově Sport a MTV - který vysílá Nova, tedy její majitel, americká skupina CME.

Foto: archív FandaTV

Článek

Provoz zahájí německo-britsko-českým válečným filmem Rudý baron, následuje seriál Tuningové války, od 20.00 hodin dává český film Kájínek a po něm přímý přenos boje o světový boxerský titul WBO v supertěžké váze David Haye-Dereck Chisora.

V programovém schématu plánovaném denně od 8 hodin s koncem po půlnoci najdou diváci kromě sportu (fotbal, hokej, auta, box i poker), zejména akční filmy a seriály a také dokumenty typu Smrtící válečníci, Osudná hodina či Akta Z. Nechybí ani erotika, především po 22. hodině RedNews („horké zprávy“ s více či méně odhalenými moderátorkami), magazín Playboy nebo seriál Sexy kočky v akci. Nabízí též „večerníček pro chlapy“, což bude populární satirický seriál South Park. Stručně řečeno, televize hodlá dávat všechno to, co mají mužští rádi.

Ředitelem televize je Marek Kindernay, současný šéf kanálu Nova Sport. Vysílání je volně dostupné na satelitu a u většiny kabelových a počítačových operátorů (IPTV) v rámci základní programové nabídky. Připojení najdete na www.fanda.tv, sekce Jak naladit. V pozemních sítích ale Fanda není, jednání s majiteli vysílačů a multiplexů však probíhají.

Reklama

Související témata:

Související články

V kinech se objeví karlovarské filmové hity

Belgická tragikomedie režiséra Geoffrey Enthovena nazvaná Hasta la vista!, se od 4. října objeví v českých kinech. Příběh je inspirován zážitky Asty Philpota,...

Výběr článků

Načítám