Hlavní obsah

Mariah Carey a Madonna zdolaly Elvise Presleyho

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový singl zpěvačky Mariah Carey Touch My Body se v aktuálním žebříčku Billboard Hot 100 dostal z patnáctého na první místo. Jelikož je to její osmnáctý hit číslo 1, posunula se v historickém žebříčku před Elvise Presleyho, který měl během své kariéry „jedničkových“ hitů sedmnáct.

Článek

Pokud budou takto úspěšné i další zpěvaččiny písně z jejího alba E=MC2, které vyjde 15. dubna, mohla by ještě letos dosáhnout dvaceti hitů na první příčce, a dotáhnout se tak v tomto ohledu na skupinu Beatles.

Elvis Presley navíc přišel i o prvenství v počtu hitů v první desítce Billboardu. Na jeho místo se posunula Madonna díky duetu s Justinem Timberlakem ve skladbě 4 Minutes, která uvozuje její chystané album Hard Candy. Dosáhla počtu 37 písní v první desítce, Elvis má o jednu méně.

Zástupci Billboardu uvedli, že úspěch obou písniček se dostavil také díky tomu, že minulý týden obě uvedly své skladby do prodeje v digitálním formátu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám