Hlavní obsah

Johnny Depp: Piráti z Karibiku 4 budou

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejočekávanější premiér letošního roku je za námi. Piráti z Karibiku - Na konci světa trhají podle očekávání rekordy návštěvnosti. Producenti a filmaři si chvíle radosti z trojky zpříjemňují přípravami čtvrtého dílu. Johnny Depp v exkluzivním rozhovoru pro britský deník The Sun přiznal, že si kapitána Jacka Sparrowa s radostí zahraje počtvrté.

Článek

"Zatím jsem neměl pocit, že by mě Sparrow nudil nebo unavoval. Zamiloval jsem si ho, takže nevidím důvod, proč nenatočit čtvrtý a třeba i pátý díl," rozpovídal se Depp v novinách.

"Věřím, že se podaří připravit skvělý scénář a že čtyřka bude prostě ještě lepší," uvedl Depp s tím, že se mu s Orlandem Bloomem a Keirou Knightleyovou spolupracuje jako s nikým na světě. "Jsou to skvělí kolegové."

Jak se na Johnnyho optimistické řeči tváří Keira, která loni v listopadu prohlásila, že už má dost moře, lodí i pirátů, není známo. Již před časem ale filmařům oznámila, že s ní v dalším pokračování Pirátů z Karibiku rozhodně nemají počítat. "Hraju Elizabeth od sedmnácti. Ráda bych dělala i trošku jiné věci. A abych byla upřímná, Piráti mě dost brzdí," citoval herečku deník The Sun. Keira se údajně nenechá zlákat, ani desetimiliónovým honorářem, který ji producenti nabízí.

Reklama

Související články

Pirát Depp posbíral nejvíce cen diváků

Johnny Depp je v současnosti hollywoodskou hvězdou číslo jedna. Na letošním vyhlašování filmových cen diváků People's Choice Awards v Los Angeles posbíral...

Výběr článků

Načítám