Hlavní obsah

SuperStar: Ondřej Hejma urazil Leonu Černou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Finalisté třetího ročníku soutěže Česko hledá SuperStar zbyli již jen tři - David Spilka, Leona Černá a Zbyněk Drda. České vánoční skladby se v neděli večer podařily celé trojici zbylých finalistů, vesměs kritický verdikt si od žádného z porotců neodnesl ani jeden z mladých zpěváků. S těmi zahraničními to už bylo o chloupek horší, přesto nikdo vysloveně nevyhořel.

Článek

Davidu Spilkovi se povedla skladba Na nebi svítí z repertoáru Dana Bárty. Předvedl typickou "spilkárnu" a porotě se opravdu líbil. Ondřej Hejma mu pouze vytkl několik falešných tónů, Eduard Klezla byl ale spokojen.

Leona Černá si vybrala skladbu Noc kouzelná od Ilony Csákové. Po její interpretaci na sebe vyjeli Klezla s Hejmou. Hejma prohlásil, že je na Černé vidět, že bere u profesora Klezly hodiny, ten se ale tvrdě ohradil, že u něj Leona Černá v žádném případě nestuduje. Černou za výkon pochválili a měli k tomu také důvod. Dokonce i Csáková byla s interpretací své skladby spokojena, pouze by do projevu dala více emocí.

Zbyněk Drda se úspěšně chopil skladby Sliby se maj plnit o Vánocích od Janka Ledeckého. Klezlovi chyběl u jeho výkonu temperament, jeho hlas je pro něj však lehce zapamatovatelný. Csáková si už na jeho nevýrazný projev zvykla.

Zahraniční skladby již mladým hvězdám tolik nesedly

V druhé polovině pořadu přišly na řadu zahraniční skladby. Jako první se mikrofonu chopil opět David Spilka a odzpíval skladbu Christmas Is All Around od Billyho Macka. Začátek Spilkovi pořádně ujížděl, jakmile se však dostal k refrénu, tak se dostal koni zpět do sedla. Hejma v jeho projevu "objevil" intonační vrávorání, Csáková falešné tóny a Klezla označil výběr jeho skladby za značně neobezřetný.

Csáková Černou za skladbu All I Want For Christmas Is You od Olivie Olson pochválila, jako SuperStar však Černou v žádném případě nevidí. Klezlu baví, jak se výkony Černé vyvíjí, Hejma naopak mladou zpěvačku urazil větou: "Nejvíc ses mi líbila, když jsi nezpívala." 

Skladbu Last Christmas od George Michaela Drda nezvládl ideálně. Csáková viděla jeho výkon jako monotónní, ale hezký. Klezlovi se Drdův druhý výkon příliš nezdál, uznal však, že byl možná ovlivněn zdravotní indispozicí mladého zpěváka. Drdu označil za jeden z největších objevů letošního ročníku.

Reklama

Související články

Superstar: tentokrát trošičku trapně

"Vypadalo to trapně," zhodnotila Ilona Csáková výkon Zbyňka Drdy, který se v nedělní Superstar pokusil zpracovat Müllerovu hitovku Štěstí je krásná věc....

Ze SuperStar vypadl Martin Ševčík

Sedmnáctiletý Martin Ševčík z Kozlovic v pondělí večer vypadl z finálové pětice soutěže Česko hledá SuperStar 3. V kole, v němž soutěžící zpívali písničky...

Výběr článků

Načítám