Hlavní obsah

Ze SuperStar vypadl Martin Ševčík

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sedmnáctiletý Martin Ševčík z Kozlovic v pondělí večer vypadl z finálové pětice soutěže Česko hledá SuperStar 3. V kole, v němž soutěžící zpívali písničky z 80. let, dostal od televizních diváků nejméně hlasů.

Článek

"Děkuji všem, kteří mě podpořili a mají mě rádi. Budu se snažit vás nezklamat, budu zpívat dál," řekl Ševčík na rozloučenou.

"Martin podal v celé soutěži obdivuhodný výkon. Dotáhl to hodně daleko, velice příjemně mě překvapil," řekl porotce Ondřej Hejma. "Vůbec nemusíte plakat, protože jste dokázal, že když se chce, lze hory přenášet. A vy jste je přenesl několikrát," dodal Eduard Klezla.

Pokud by o tom, kdo bude ze soutěže vyřazen na základě předvedeného výkonu rozhodovala porota, Klezla i Hejma by poslali domů Ševčíka, Csáková Zbyňka Drdu.

Televizní diváci svým hlasováním také rozhodli o tom, že z Hvězdné pěchoty vypadl 15letý Václav Zaiml, který se v castingu pokusil zazpívat písničku od Robbieho Williamse.

Během včerejšího vyhlášení výsledků zazpíval jako host Michal Hudček, který se loni dostal mezi poslední čtyři finalisty.

Reklama

Související články

Ze SuperStar odešla Soňa Pavelková

Patnáctiletá Soňa Pavelková ze Zlína v pondělí vypadla z finálové šestky soutěže Česko hledá SuperStar 3. V kole, v němž soutěžící zpívali písničky od skupin...

Superstar: tentokrát trošičku trapně

"Vypadalo to trapně," zhodnotila Ilona Csáková výkon Zbyňka Drdy, který se v nedělní Superstar pokusil zpracovat Müllerovu hitovku Štěstí je krásná věc....

Výběr článků

Načítám