Hlavní obsah

Zloděj vybral kasičku přímo pod kamerou. Okradl tak zdravotně postižené

Brno

Zdravotně postižené lidi obral v minulých dnech zloděj v Brně. Vybral totiž kasičku, do níž lidé dávali peníze právě na charitu. Policie ve středu požádala o pomoc veřejnost.

Zloděj vybral kasičkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Zloděj se vloupal do kasičky dobročinné knihovny v jednom obchodním centru. „Částka, na kterou si bezohledný zloděj přišel, musela být poměrně vysoká. Jen hodnota drobných mincí, které nestihl posbírat, dosáhla téměř devíti set korun,“ uvedl mluvčí policie Petr Vala.

Zloděj mlátil obuškem muže v pražském obchodě, zachytila ho kamera

Krimi

Krádež zachytila kamera, a tak policisté nyní zveřejnili podobu podezřelého. Jde o mladého muže, vysokého asi 190 cm v černé bundě s kapucí, v modrých riflích a černobílých botaskách.

Při krádeži seděli vedle knihovny na lavičce dva mladí lidé – muž a žena. K nim si zloděj přisedl, policisté se tak domnívají, že se znali, protože nijak nereagovali na to, že někdo vedle nich vykrádá kasičku.

Policie v pět ráno přistihla muže v salónu v Praze. Měl nacpaný batoh

Krimi

„Jediný, kdo si nekalého počínání všiml a reagoval na něj, byla procházející žena. Ta sice pachatele oslovila, ale bohužel nezavolala na tísňovou linku,“ konstatoval Vala s tím, že linka 158 přijme informace o podezřelém i svědcích.

Foto: Policie ČR

Zloděj vybral kasičku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám