Hlavní obsah

Zloděj mlátil obuškem muže v pražském obchodě, zachytila ho kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

S krvácivým zraněním na hlavě způsobeným teleskopickým obuškem skončil po incidentu v jednom z pražských obchodů muž, který zastihl zloděje přímo při činu. Podezřelého viděl, jak bere věci z regálů. Útočník svědka zbil a policie po něm pátrá. Incident zaznamenala bezpečnostní kamera.

Napadení teleskopickým obuškem v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal loni krátce před Štědrým dnem na Ortenově náměstí v pražských Holešovicích.

„Za využití všech operativně pátracích prostředků se neznámého muže nepodařilo vypátrat, a tak policisté žádají o pomoc širokou veřejnost,” informoval v úterý o případu mluvčí policie Richard Hrdina.

Banda zuřivců v Praze zkopala v přesile muže, útok zaznamenala kamera

Krimi

„Jeden ze zákazníků si po jedenácté hodině večerní všiml, jak neznámý muž bere zboží, které si strká do batohu, a tak ho napomenul. Ten však okamžitě začal útočit, napadl všímavého zákazníka pěstmi a pak z prodejny odešel,” popsal počátek konfliktu mluvčí.

Záhy se ale podle vyšetřovatelů vrátil s teleskopickým obuškem a dál svědka mlátil do hlavy. „Poškozenému způsobil krvácivé zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

Foto: Policie ČR

Napadení teleskopickým obuškem v Praze

Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je agresor velmi dobře zachycen. Pokud muže na kamerových záznamech poznáváte nebo víte, kde by se mohl pohybovat, kontaktujte prosím linku 158,” upřesnil Hrdina.

Kriminalisté případ vyšetřují jako výtržnictví a ublížení na zdraví a podezřelému hrozí až tři roky vězení.

Milionové přepadení v centru Prahy, lupiči po sobě nechali skútry a koloběžku

Krimi

„Po znaleckém posudku, který vyhodnotí útok železnou tyčí na oblast hlavy, se může trestní sazba zvýšit až na osm let,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám