Hlavní obsah

Zloděj sebral z domu u Brna hodinky za stovky tisíc, majitelé spali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modřice

O zlaté švýcarské hodinky a hotovost za zhruba půl milionu korun přišli obyvatelé rodinného domu u Brna, do kterého se vloupal zloděj. Podle policie se dostal do budovy v době, kdy lidé uvnitř spali.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

O případu v pátek informoval mluvčí policie Bohumil Malášek. Zloděj se vypravil do domu v Modřicích v okrese Brno-venkov.

Dveře sice otevřel tak, že poškodil zámek u vstupních dveří, počínal si ale velmi tiše, a to i při prohledávání domu. „Spící obyvatele domu nevzbudil,” zmínil mluvčí.

Devatenáctiletý mladík podezřelý z krádeže si pro odvoz věcí zavolal taxík

Krimi

„V obývacím pokoji odcizil zlaté švýcarské hodinky ze speciální edice s věnováním a asi třicetitisícovou finanční hotovost v korunách a eurech. Celková škoda je ale mnohonásobně vyšší. Blíží se půl milionu korun,” upřesnil Malášek.

Zloděj vybral kasičku přímo pod kamerou. Okradl tak zdravotně postižené

Krimi

Po pachateli se pátrá. Podle mluvčího ale zloděj nemůže počítat s tím, že získá peníze v hodnotě hodinek. „Prodat poměrně unikátní hodinky za takovou cenu nebude rozhodně jednoduché,” dodal Malášek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám