Hlavní obsah

Záběry z loupeže v Bratislavě: Zloději povalili prodavačku a ukradli hodinky za miliony

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V centru slovenského hlavního města došlo v úterý v podvečer ke krádeži 19 kusů luxusních hodinek v hodnotě 350 tisíc eur (8,9 milionu korun). Ve středu o tom informovala slovenská policie na sociální síti.

Zloději v Bratislavě ukradli hodinky za miliony

 
Článek

Prodejna je umístěna přímo v budově hotelu na Hviezdoslavově náměstí v centru Bratislavy. Dvojice lupičů přijela do podzemní garáže na skútru. „Krátce před devatenáctou hodinou vešli do prodejny a odnesli si hodinky v hodnotě 350 tisíc eur,“ uvedla policie.

Neznámý zloděj sebral seniorce z kabelky 85 tisíc

Krimi

Na záběrech z bezpečnostní kamery, které policie zveřejnila, je vidět, že lupiči zpacifikovali prodavačku, kladivem rozbili skleněnou vitrínu a vzali devatenáct kusů hodinek.

„S lupem se dali na útěk, přičemž použili skútr. Poté přesedli na předem připravená kola a zmizeli ve čtvrti Petržalka na druhé břehu Dunaje,“ konstatovala policie.

Policie vyzvala občany ke spolupráci při dopadení lupičů. V roce 2019 došlo ve stejné prodejně k odcizení hodinek v hodnotě půl milionu eur.

Reklama

Výběr článků

Načítám