Hlavní obsah

Žena v pražské večerce pobodala muže nožem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Za zatím neznámých okolností pobodala v neděli večer žena muže ve večerce na pražských Vinohradech. Zatímco muž skončil s bodnořeznými zraněními v nemocnici, ženu policisté na místě zadrželi.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena ve večerce v Praze pobodala muže nožemVideo: Novinky

 
Článek

K incidentu došlo ve večerce v ulici U Vinohradské nemocnice. Na místo vyjížděli policisté, hasiči i záchranáři s tím, že mělo dojít k úrazu. Policisté na místě ale od svědků zjistili, že žena měla muže pobodat nožem.

Muži, který těžce pobodal družku, hrozí kvůli nepříčetnosti trest jen za opilství

Krimi

„Na místo dorazili kriminalisté z obvodního i krajského ředitelství, kteří v současné době prošetřují násilný trestný čin. Právní kvalifikace případu zatím nebyla stanovena. Jedna osoba skončila se zraněním v nemocnici. Další osoba byla na místě zadržena,“ řekla na místě policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Muže transportovali záchranáři s bodnořeznými zraněními do nedaleké vinohradské nemocnice. Ženu policisté zadrželi a převezli ji na policejní služebnu.

Případem se kriminalisté i nadále zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám