Hlavní obsah

Žena řešila manželský spor velkým nožem. Muž přežil jen díky okamžité operaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až osmnáct let vězení hrozí ženě, která v pondělí na statku na Břeclavsku podle kriminalistů pobodala svého manžela nožem s dvaadvaceticentimetrovou čepelí. Muž přežil jen díky urgentnímu zásahu lékařů a následné operaci, informoval ve středu policejní mluvčí Pavel Šváb.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Pokusem o vraždu vyvrcholily podle vyšetřovatelů dlouhodobé rozpory manželského páru. Po dalším z řady konfliktů údajně muž svou ženu povalil na dvoře na zem. Po několika hodinách následovala další slovní roztržka v kuchyni, kdy osmatřicetiletá žena svého partnera bodla.

„Obviněná žena byla při zadržení pod vlivem alkoholu,“ uvedl Šváb.

Je to zločin proti České a Bulharské republice, kál se kvůli pobodání partnerky muž

Krimi

Za poslední týden se policisté na jižní Moravě zabývali sérií násilných trestných činů. Dvaadvacetiletý muž ve Znojmě podle policie zabil matku a jejího druha.

Podezřelou smrt dvou lidí vyšetřují kriminalisté na Blanensku. V jednom z pečovatelských domů tam byli bez známek života nalezeni čtyřiasedmdesátiletý muž a osmasedmdesátiletá žena. Policisté prověřují možnost, že se muž dopustil vraždy a následně spáchal sebevraždu.

Bezproblémová rodina. Nad masakrem v Tišnově zůstává podle sousedů rozum stát

Krimi

Konflikt mezi dvěma cizinci se odehrál 25. prosince v ubytovně na Břeclavsku. Muži se pohádali kvůli ženě, jeden z nich použil nůž odložený na nočním stolku. Nezasáhl však vnitřní orgány. Policisté útok prověřují jako pokus o těžké ublížení na zdraví.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám